Onhan sitä tullut shoppailtua alennusmyynneissä. Lähinnä kirjoja, mutta tuli tuo talvitakkikin ostettua..aika kallis oli, kävin pari kertaa sovittamassa sitä ja odotin kaksi viikkoa että hinta laskisi. Aina tällainen ei kannata, sillä taatusti sen joku olisi ostanut. Mutta tällä kertaa kävi tuuri, sain takin puoleen hintaan...=)

1221486.jpg

Pahoittelen näitä salamakuvia, mutta tässä on pari viikkoa mennyt niin, ettei päivänvaloa tahdo nähdä ollenkaan. Eilenkin oli niin sumuista, ettei tiennyt oliko päivä vai ilta.
Pari käsityökirjaa, "Sukkasillaan"-kirja on ollutkin kirjastosta lainassa parikin kertaa, kivoja sukkamalleja. Sitten pari romaania, muiden kirjojen joukkoon...vielä kun löytäisi sitä aikaa, milloin lukisi niitä. Ehkä sitten eläkkeellä...=) Tuo kasviravinto-kirjan otin ihan mielenkiinnosta, olen harkinnut kasvissyöjän "uraa"(tuskin vielä täysin vegaaniksi..), ihan terveydellisistä syistä...myös eettisistä- ja ympäristösyistä. Mutta hitaasti pitää edetä, ensin vähän teoriaa sitten käytäntöä. Jos täällä käy kasvissyöjiä, niin vinkkejä saa laittaa. Esimerkiksi, millaisilla ruuilla kannattaisi aloittaa jne...

Taitaa tulla sohvalla-makoilu-ilta, kun näin mälsä ilma (taas sumua ja jotain ihme tihkua) eikä jaksais järjestellä tai siivotakaan mitään vaikka niitä hommia riittäisikin. Jos annan itselleni tämän illan "vapaata",niin tiedä vaikka tulisi jokin neuletyö aloitettua. =)