Nyt on sitten tehty se päivän hyvä työ, käväisin verenluovutuksessa. Sain päivällä tekstarin, että minun veriryhmän verestä olisi puutetta niin ajattelin töiden jälkeen mennä luovuttamaan. Varsinkin, kun olen ollut ihan terveenä ja välttänyt (toistaiseksi, kopkopkop) flunssat yms pöpötaudit.

1245274.jpg

Kas tässä on pientä todistusaineistoa, hauikseni ja siro ranteeni...;o) Oli muuten aikas hankala kuvata kättä, mutta tulipahan kokeiltua sitäkin. =)

1245293.jpg

1245285.jpg

Tässä on päivän muut punaiset. Näistä tulee sitten rannekkeet, kivan punaiset. Tuntuu, että tarvitsee vähän piristystä vaikka näin väriterapian muodossa. Tosin kyllähän tänäänkin näkyi se ihmeellinen valoilmiö, mitä auringoksi myös kutsutaan. Sääli vaan, kun sitä pitää vain sisällä mököttää töitä tehden...mielummin olisin ollut vaikka jäällä hiihtelemässä! =)

Sunnuntaisin ollaan miehen kanssa katsottu jokin elokuva. Eilen oli vuorossa tämä:

1245297.jpg

Minun mielestäni oli ihan BUU! =( Sarjakuvana tykkään enemmän, tosin en ole muistaakseni lukenut kuin yhden tai pari Aaveajaja-sarjista. Välillä elokuvassa oli omituisia koomisia kohtauksia, jotka eivät oikein sopineet tähän filmiin. No, se siitä. En ala antamaan tähtiä (***) katsomilleni elokuville...tämä on vain sitä yleistä pölinää.