1604115.jpg

Tällainen paketti tuli jo eilen, mutta pääsin koneelle vasta tänään... Minun Sny oli Marja Matunin mutinat-blogista. En ole aikaisemmin käynyt Marjan blogissa vierailulla, mutta pitihän se heti käydä tarkastamassa. =)
Marja yllätti taas suurella paketilla. Lankaa riittää moneen työhön, on ihanan vihreän merinoa, kirjavanruskeaa villalankaa, violettia puuvillalankaa sekä sini-violetti-kirjavaa lankaa. Saanpa myös suun makeaksi....Tutti fruttia täällä maistelen samalla kun kirjoittelen...=)
Näin Sny-ringin loputtua pitää sanoa, että ensikertalaisena rinkiläisenä olen todella tyytyväinen siitä että lähdin mukaan. Hermoilin vähän oman salaisen ystävän paketeista, kun en meinannut keksiä mitään mukavaa paketteihin (minun toinen kaveri oli Minna Miinan Möttöset-blogista). Mutta mukavaa oli tehdä paketteja ja myös saada niitä...=) Kiitos siis Marjalle mahtavista paketeista, olit nähnyt paljon vaivaa ja osannut valita juuri minun värisiä lankoja. Voisit vielä vähän antaa vinkkejä, mitä noista langoista kannattaisi tehdä, varsinkin tuosta Merino-langasta...tuntui niin ihanan pehmoiselta.