Minkä järkytyksen koin aamulla herätessäni. Lunta sataa! No, tuskin tuo maahan jää mutta aika erikoiselta tuntuu, kun esim. jouluna ei satanut lunta ollenkaan.
Onhan tässä jo kevääntuntua muuten ollut. Aurinko paistaa ja koti näyttää aivan harmaalta kaikesta pölystä ja liasta. Senpä vuoksi tämän viikolopun ajan käsityövälineeni ovat näyttäneet tältä:

1566983.jpg

On tullut kopisteltua matot, imuroitua, lattiat pesty ja osa ikkunoistakin. Ikkunapesu vaan tuntuu niin turhauttavalta, koska asumme keskustassa niin ikkunat eivät kovin kauaa pysy puhtaana. Mutta onpahan nyt tehty.

Tarkoitus olisi värjätä pari vanhaa pyyhettä ja siinä samalla vähän virkkauslankaa (mistä olisi tarkoitus virkata pyyhkeiden päihin koristepitsit). Värjäyshommasta lisää tuonnempana. Jos jollakin olisi kivoja (ja helppoja) pitsiohjeita tai tietää mistä niitä voisi löytää, niin saa infota. =)

Tässä on lähiaikoina tuolla Aasiassa päin tapahtunut kaikenlaista. Punaisen Ristin sivuilla on keräys katastrofirahastoon, missä voi lahjoittaa haluamansa summan joko Myanmariin tai Kiinaan. Joten haastan jokaisen joka tälle sivulle eksyy, lahjoittamaan muutaman euron jompaan kumpaan paikkaan. Summan ei tarvitse olla suuri, mutta nämä tuhannet ihmiset tarvitsevat apua.

Tässä on suora linkki kyseiselle sivulle.

Hyvää sunnuntaipäivän jatkoa kaikille! =)